Looking For Anything Specific?

Παναιτωλικοσ Γιαννενα / Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: 0-1 (hls) | Novasports - Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ.

Παναιτωλικοσ Γιαννενα / Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: 0-1 (hls) | Novasports - Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ.. Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα. Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e). Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης). Αναρτήθηκε από παναιτωλικοσ στις 5:55 π.μ.

Συνεχίζει την πορεία σωτηρίας η λαμία, πέρασε και από τα γιάννενα. Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης). Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e). Ράφαελ, γκάλο, κούσας χωρισ μιχαι και ερικσον ο παναιτωλικοσ στα γιαννενα.

ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 3-0: Συνεχίζει αήττητος και ακάθεκτος (vid ...
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 3-0: Συνεχίζει αήττητος και ακάθεκτος (vid ... from www.novasports.gr
Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e). Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης). Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος. Αναρτήθηκε από παναιτωλικοσ στις 5:55 π.μ. Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα. «πικραμένοι για τον τρόπο της ήττας» την άποψή του πως ο πασ γιάννινα ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στο ντέρμπι με τον παναιτωλικό εξέφρασε ο σάββας παντελίδης.

Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι.

Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ. Ράφαελ, γκάλο, κούσας χωρισ μιχαι και ερικσον ο παναιτωλικοσ στα γιαννενα. Συνεχίζει την πορεία σωτηρίας η λαμία, πέρασε και από τα γιάννενα. Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! «πικραμένοι για τον τρόπο της ήττας» την άποψή του πως ο πασ γιάννινα ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στο ντέρμπι με τον παναιτωλικό εξέφρασε ο σάββας παντελίδης. Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος. Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e). Αναρτήθηκε από παναιτωλικοσ στις 5:55 π.μ. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Στο δεύτερο παιχνίδι του χιμένεθ στον πάγκο της και πρώτο εντός έδρας, υποδέχεται τον παναιτωλικό, που έχει κάνει τρεις ήττες εκτός έδρας, και τις τρεις στο… Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς.

Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης). Στο δεύτερο παιχνίδι του χιμένεθ στον πάγκο της και πρώτο εντός έδρας, υποδέχεται τον παναιτωλικό, που έχει κάνει τρεις ήττες εκτός έδρας, και τις τρεις στο… Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e). Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι.

Μπουρούσης: "Ο Κάτας πήρε το... καπέλο του Μπαρτζώκα" (vid ...
Μπουρούσης: "Ο Κάτας πήρε το... καπέλο του Μπαρτζώκα" (vid ... from www.novasports.gr
Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! Συνεχίζει την πορεία σωτηρίας η λαμία, πέρασε και από τα γιάννενα. Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ. Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος. Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς.

.γιαννενα παναθηναϊκοσ παναιτωλικοσ παοκ premier league αρσεναλ τσελσι λιβερπουλ μαντσεστερ σιτυ man.

.γιαννενα παναθηναϊκοσ παναιτωλικοσ παοκ premier league αρσεναλ τσελσι λιβερπουλ μαντσεστερ σιτυ man. Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος. Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ. Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα. Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης). Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e). Συνεχίζει την πορεία σωτηρίας η λαμία, πέρασε και από τα γιάννενα. Ράφαελ, γκάλο, κούσας χωρισ μιχαι και ερικσον ο παναιτωλικοσ στα γιαννενα. Στο δεύτερο παιχνίδι του χιμένεθ στον πάγκο της και πρώτο εντός έδρας, υποδέχεται τον παναιτωλικό, που έχει κάνει τρεις ήττες εκτός έδρας, και τις τρεις στο…

Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος. Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e). Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. «πικραμένοι για τον τρόπο της ήττας» την άποψή του πως ο πασ γιάννινα ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στο ντέρμπι με τον παναιτωλικό εξέφρασε ο σάββας παντελίδης.

Αρφαρά
Αρφαρά from 1.bp.blogspot.com
Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e). Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα. Συνεχίζει την πορεία σωτηρίας η λαμία, πέρασε και από τα γιάννενα. Στο δεύτερο παιχνίδι του χιμένεθ στον πάγκο της και πρώτο εντός έδρας, υποδέχεται τον παναιτωλικό, που έχει κάνει τρεις ήττες εκτός έδρας, και τις τρεις στο… Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. .γιαννενα παναθηναϊκοσ παναιτωλικοσ παοκ premier league αρσεναλ τσελσι λιβερπουλ μαντσεστερ σιτυ man.

Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος.

Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Συνεχίζει την πορεία σωτηρίας η λαμία, πέρασε και από τα γιάννενα. «πικραμένοι για τον τρόπο της ήττας» την άποψή του πως ο πασ γιάννινα ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στο ντέρμπι με τον παναιτωλικό εξέφρασε ο σάββας παντελίδης. .γιαννενα παναθηναϊκοσ παναιτωλικοσ παοκ premier league αρσεναλ τσελσι λιβερπουλ μαντσεστερ σιτυ man. Στο δεύτερο παιχνίδι του χιμένεθ στον πάγκο της και πρώτο εντός έδρας, υποδέχεται τον παναιτωλικό, που έχει κάνει τρεις ήττες εκτός έδρας, και τις τρεις στο… Ράφαελ, γκάλο, κούσας χωρισ μιχαι και ερικσον ο παναιτωλικοσ στα γιαννενα. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! Αναρτήθηκε από παναιτωλικοσ στις 5:55 π.μ. Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος. Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης). Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ.

Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο παναιτωλικοσ. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ).

Posting Komentar

0 Komentar